İSTANBUL / SULTANGAZİ - Sultangazi Molla Gürani Ortaokulu

May

VELİ TOPLANTIMIZ (04.05.2024 CUMARTESİ GÜNÜ SAAT:15.00) YAPILACAK OLUP, TÜM VELİLERİMİZİN KATILIMINI BEKLERİZ.

Nis

OKUL AİLE BİRLİĞİ GELİR-GİDER TABLOSU (NİSAN 2024)

2024 BURSLULUK SINAVI GİRİŞ YERİ BİLGİLERİ

SINAV GİRİŞ BELGENİZ SINAVA GİRECEĞİNİZ OKUL TARAFINDAN HAZIRLANARAK SIRANIZA BIRAKILACAKTIR.

ÖĞRENCİ VELİLERİMİZ E-DEVLET ÜZERİNDEN ÖĞRENCİLERİNİN SINAVA GİRECEĞİ OKUL BİLGİLERİNE BAKABİLİRLER.

Mrt

Merkezî Sınav başvuruları (LGS) isteğe bağlı olup sınava katılmak isteyen öğrenciler başvurularını bizzat kendileri  18 - 29 Mart 2024 tarihleri arasında elektronik ortam (https://eokul.meb.gov.tr/) üzerinden yapacaktır. Veliler okula gelerek başvurularını onaylatacaktır. Onay çıktısını alıp imzalayacaklardır.

Nis

OKUL AİLE BİRLİĞİ GELİR-GİDER TABLOSU (MART 2024)

Nis

İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı (İOKBS) Girecek Olan Öğrencilerimize Başarılar Dileriz.