İSTANBUL / SULTANGAZİ - Sultangazi Molla Gürani Ortaokulu

8. SINIFLAR 2. DÖNEM 2. YAZILI SINAV TARİHLERİMİZ

5.6.7. SINIFLAR 2. DÖNEM 2. YAZILI SINAV TARİHLERİMİZ

VELİ AKADEMİLERİ "OKUMA KÜLTÜRÜ" SEMİNERİMİZ OKULUMUZ KONFERANS SALONUNDA

09.05.2024 TARİHİNDE SAAT.12.30-13.30  (TÜm Velilerimiz Davetlidir)

KONUŞMACILAR

MEHMET DOĞAN ŞAHİN  /Rehberlik ve Psikolojik Danışman

RECEP FILDIRAT / Türkçe Öğretmeni

YELİZ ASLAN / Türkçe ğretmeni

May

VELİ TOPLANTIMIZ (04.05.2024 CUMARTESİ GÜNÜ SAAT:15.00) YAPILACAK OLUP, TÜM VELİLERİMİZİN KATILIMINI BEKLERİZ.

Nis

OKUL AİLE BİRLİĞİ GELİR-GİDER TABLOSU (NİSAN 2024)

2024 BURSLULUK SINAVI GİRİŞ YERİ BİLGİLERİ

SINAV GİRİŞ BELGENİZ SINAVA GİRECEĞİNİZ OKUL TARAFINDAN HAZIRLANARAK SIRANIZA BIRAKILACAKTIR.

ÖĞRENCİ VELİLERİMİZ E-DEVLET ÜZERİNDEN ÖĞRENCİLERİNİN SINAVA GİRECEĞİ OKUL BİLGİLERİNE BAKABİLİRLER.

Mrt

Merkezî Sınav başvuruları (LGS) isteğe bağlı olup sınava katılmak isteyen öğrenciler başvurularını bizzat kendileri  18 - 29 Mart 2024 tarihleri arasında elektronik ortam (https://eokul.meb.gov.tr/) üzerinden yapacaktır. Veliler okula gelerek başvurularını onaylatacaktır. Onay çıktısını alıp imzalayacaklardır.

Nis

OKUL AİLE BİRLİĞİ GELİR-GİDER TABLOSU (MART 2024)

Nis

İlköğretim ve Ortaöğretim Kurumları Bursluluk Sınavı (İOKBS) Girecek Olan Öğrencilerimize Başarılar Dileriz.